eu am platit ca sa scap de stres
visan_georgiana a scris:
eu am platit ca sa scap de stres
p-asta mizeaza si "recuperatorii". umfla cifre aiurea, nici ei nu stiu de unde le scot... fac exponentiale, logaritmi, radicali, ridica la puteri infinite, aduna data calendaristica:)), fac iar exponentiale... si pe urma se pun cu telefoane si scrisori, sa le dai suma rezultata (e si cu zecimale, sa para mai credibila:)) )...
algoritmul de baza e simplu: cumpara "creante" de pe unde se poate, dupa care se merge "la plesneala": o creanta de-un million, sa zicem, o fac 17.962.322,76 lei si incep cu amenitarile ca executa "casele prezente si viitoare":)) . ca e prescrisa, neprescrisa, nu conteaza! promit o "facilitate" cum ca daca dai 4 mil. ai scapat (suma pe care o urmareau de la inceput)... daca tine bine, daca nu trec la umatorul datornic... revin la ala cu 4 milioane sa-i spuna ca tot n-a scapat... si tot asa ... s-a umplut tara de escroci!!!...
poate le vine de hac pana la urma cineva, ca e bagat de mana in buzunare, in toata regula... da' cu aburelile "matematice" si manevrele de mai sus... se cred mari smecheri...
~ final discuție ~