avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... reduceri 25%
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

reduceri 25%

Sumele acordate functionarilor publici din primarii prevazute in acordurile colective pentru sanatatea si securitatea in munca platite din cap. bunuri si servicii vor fi reduse cu 25%
Cel mai recent răspuns: iojamaria , utilizator 17:58, 29 Iulie 2010
parga legea spune ca se reduc toate veniturile....
Cheltuielile pentru "bunuri si sevicii" trebuie reduse cu 20% , pe intreg titlul 20, nu neaparat pe fiecare articol in parte. Se pot reduce alte cheltuieli mai mult astfel incat art.20.14 sa ramana intact...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractele colective de munca provincia provincia Contractele colective de munca incheiate de salaritii primariei sunt valabile sau vor fi din nou, atacate de controalele Curtii de Conturi. Fara clauzele din ... (vezi toată discuția)
Spor pentru mentinerea sanatatii Vasile Constanta Vasile Constanta Sunt functionar public si am primit prin acordul /contractul colectiv de munca sporul pentru mentinerea sanatatii ,doresc sa stiu daca este legal. Va ... (vezi toată discuția)
Tichete masa doriali doriali Am si eu o nelamurire: este legala acordarea normei de hrana(tichete de masa) daca sunt prevazute in contractul colectiv de munca pe anul 2008 la ... (vezi toată discuția)