avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere suspendare executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere suspendare executare silita

Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 26 Iulie 2010
stroe2010, utilizator
Formulati contestatie la executare (art. 399. si urm c.proc.civ.) si pana la solutionarea contestatiei la executare solicitati si suspendarea executarii, dar va trebui sa platiti o cautiune pe care o stabileste instanta - art. 403 c. proc. civ.
Imi puteti spune va rog frumos cum sa formulez cererea ? un model ?
Multumesc!
Dupa ce ati depus contestatia la executare care contine si cererea de suspendare puteti introduce o cerere de suspendare provizorie a executarii pana la judecarea cererii principale de suspendare. Si in acest caz este necesara plata unei cautiuni.
Domnule Preşedinte,
Subsemnatul _________, domiciliat în _________, formulez
Contestaţie la executare
împotriva executării silite pornită la cererea intimatului _________, domiciliat în _________, în baza titlului executoriu reprezentat de _________, solicitându-vă:
- anularea formelor de executare efectuate în dosarul de executare aflat pe rolul Biroului Executorului Judecătoresc _________;
- suspendarea executării până la soluţionarea contestaţiei.
Motivele contestaţiei sunt următoarele:
Motivele de fapt: _________
Temeiul de drept: Îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 399-402 şi art. 404 alin. (1) C. proc. civ., _________
Probe: În dovedirea contestaţiei, solicit încuviinţarea următoarelor probe _________, pe aspectele privind _________
Anexez copii certificate de pe următoarele înscrisuri _________ în _____ exemplare, taxa judiciară de timbru de _________ lei şi timbrul judiciar de _________lei.

Semnătura,
____________


Domnului Preşedinte al Judecătoriei ______________

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare hotarare ludeea ludeea Buna ziua, In cazul in care la sf unui proces s-a facut recurs de catre parata care a pierdut procesul , recursul nefiind suspensiv de executare daca ... (vezi toată discuția)
Hotarare executare silita redactata gresit nordsat nordsat Buna ziua, Ca urmare a neachitarii ratelor la un credit de nevoi personale in euro, am ajuns in situatia de executare silita atat eu cat si sotia mea care ... (vezi toată discuția)
Suspendarea privizorie si cererea de suspendare a executarii silite Irina S. Irina S. Considerati ca in cadrul unei contestatii LA TITLU se poate formula cerere de suspendare provizorie si apoi cerere de suspendare in cadrul acestui gen de ... (vezi toată discuția)