avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... uscatoria
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

uscatoria

Am citit majoritatea subiectelor in legatura cu uscatoria blocului dar n-am gasit subiectul care ma intereseaza pe mine ,daca un bloc cu 4 nivele exista la fiecare nivel cite o uscatorie de ce sunt obligata eu de la parter sa dau cheie vecinilor de la etaj 1,2,3,4, si eu nu am de la uscatoria lor,nu iteleg pentru mine uscatoriile de la etaj nu sunt bun comun ,numai pentru eii cea de la pater,vecinu de la etaju 4 m-a obligat sa fac izolatia exterioara a uscatorieii zicind ca eu am folosito pina acum ,noi suntem 3 vecini la parter si fiecare au avut cheie si drept de folosinta ,ei nu si-au folosit uscatoriile lor?numai eu pe a noastra ,eu ne fiind in tara vecinu de la etaju 4 au obligat copii sa plateasca pentru izolate daca nu va sparge usa si se va folosi dinsu de uscatorie ,nu iteleg vreau sa ma lamuriti .
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 17:50, 26 Iulie 2010
O parere!
Uscatoria de la fiecare etaj ar trebui folosita de proprietarii etajului respectiv.
Probabil ca uscatoriile de la etaj sunt folosite ca depozite de vechituri si au casunat pe uscatoria de la parter.

Chestiunea cu izolatia nu am inteles-o.

Orice lucrare la proprietatea comuna se plateste de catre toti proprietarii. In cazul uscatoriilor de pe scara Dv., daca la un etaj se zugraveste uscatoria, atunci platesc aceasta cheltuiala cei de la etajul respectiv....cand uscatoria de la alt etaj s-ar zugravi ar plati proprietarii etajului respectiv...si tot asa....

Raspunsurile la intrebarile Dv. trebuie sa le primiti de la presedintele asociatiei si tot la adunarea generala sa puneti problema utilizarii si intretinerii acestor uscatorii, in caz ca inca nu s-a reglementat nimic in legatura cu ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uscatoria blocului mariafusu mariafusu Am mai pus intrebari in legatura cu uscatoria dar totus nu inteleg ,daca la un bloc cu 4 nivele exista cite o uscatorie la fiecare nivel ,fiind 4 apartamente ... (vezi toată discuția)
Uscatoria blocului oana truica oana truica in urma cu aproximativ 3 ani uscatoria blocului in care locuiesc era folosita drept wc public si sala de jocuri de noroc pt. golanii cartierului.Locuind la ... (vezi toată discuția)
Dreptul la cheie de la uscatoria blocului oana_19 oana_19 Locuiesc la etajul 4/4 al uniimobil, etaj la care se afla si uscatoria blocului. In urma cu cateva luni am \"indraznit\" sa-mi fac dublura la cheia de la ... (vezi toată discuția)