avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariul il luam pe card dar fara fluturas
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariul il luam pe card dar fara fluturas

as putea invoca intarzierea salariului cu 2 saptamani si lipsa fluturasului in demisie oare ar fii ok asa demisia la zi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 26 Iulie 2010
Demisia nu trebuie motivata, doar daca doriti dumneavoastra sa mentionati anumite aspecte care v-au detereminat sa renuntati la locul de munca.
NU exista notiunea de demisie la zi ... fie doriti incetarea c.i.m. prin demisie , fie doriti incetarea c.i.m. cu acordul partilor.
In cazul demisiei, se poate efectua sau nu perioada de preaviz in conditiile prevazute de Codul Muncii.
In cazul incetarii cu acordul partilor, nu se acorda preaviz.

Intarzierea platii salariului va da dreptul de a solicita incetarea c.i.m. prin demisie fara preaviz - art.78 alin.8 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie la zi criistiina criistiina Mai exista demisie la zi? pot folosi aceasta cerere? Subsemnatul ________________ domiciliat in __________ , Str. _________________, identificat cu C.I. ... (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz LaurLucreția LaurLucreția Bună ziua, Aș dori să știu dacă îmi pot depune demisia fără preaviz, pe motiv că nu am protecția muncii făcută și nici nu mi s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. prietena mea a demisionat în urma cu o săptămână ... Ionut Razvan Ionut Razvan Bună ziua. Prietena mea a demisionat în urma cu o săptămână fără preaviz, după o perioada de aproape 3 ani. Toate bune și frumoase pana astăzi când ... (vezi toată discuția)