avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperarea salariului + banii de garantie + banii de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperarea salariului + banii de garantie + banii de concediu

buna ziua !
incepand cu data de 7.07.10 am inceput activitatea in cadrul altei firme. firma de la care am plecat prin demisie nu mai vrea sa-mi plateasca salariul cat si banii pe garantia oprita timp de 14 luni , cat si banii pe concediul de odihna( respectiv de la inceputul anului ). justifica retinerea acestor bani prin lipsa unor cantitati de marfa. precizez ca nu am primit nici o notificare scrisa referitor la aceste lipsuri. au fost spuse verbal prin telefon. Pana astazi nu am primit decizia de inchidere a contractului de munca, nici lichidarea. Cand am solicitat acest lucru mi sa sugerat sa ma duc la SUCEAVA de unde este firma , pentru clarificarea situatiei. precizez ca aceste lipsuri la marfa se datoreaza decalibrarii si reglarii defectuase a unor automate de cafea. au fost facute de mine cantariri ale anumitor doze si nu au fost luate in considerare de catre firma. Am de recuperat in jur de 2000 lei . Ce ma sfatuiti sa fac ? sunt din ploiesti si firma este din suceava...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:25, 17 Iulie 2020
din pacate si eu am fost dat afara alaltaieri...m-am trezut cu managerul zonal peste cap cu o alta persoana care ma schimba si fara nici un motiv...azi i-am semnat actele de predare-primire a lucruriilor primite de la [Editat] si m-a pus sa imi scriu demisia ( pe care nu am sriso si nici semnato dupa ce acesta a completato pentru mine)... Un prieten de la ei din firma m-a anuntat ieri ca m-au bagat cu minus in gestiune de 1000 de lei astfel incat sa nu imi primesc salariu.

[Mesaj editat - pct. 2.11 din regulament]
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 August 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Dupa judecati peste judecati am castigat procesul. Prin hotararea definitiva si irevocabila erau obligati sa-mi restituie banii opriti abuziv. Nu au procedat asa, obligandu-ma sa apelez la un executor judecatoresc !!!! Acest executor a spus ca a rezovat treaba si ca urmeaza ca banii sa intre in contul meu ! Sa speram ca in sfarsit s-a terminat acest scandal cu teparii de la [Editat - pct. 2.11 din regulament].
O veste buna care sincer ma bucura, Felicitari !!!!.
Dupa cat am alergat .... dar tot in ROMANIA suntem si vad ca banii tot nu au intrat in cont . Acum s-au pierdut de la executor-banca-eu .... interesant rau .
Se pare ca aceasta firma are influente negative asupra multor institutii si oameni .... dupa ce am castigat procesul care are sentinta definitiva si irevocabila prin care [Editat] este obligata sa-mi de-a banii opriti abuziv aceasta firma nu s-a supus sentintei !!! atunci am apelat la un executor judecatoresc si el a facut toate actele pentru recuperarea banilor. surpriza mare este ca [Editat] a obtinut o ordonanta prezidentiala care blocheaza executarea silita a executorului judecatoresc .
cum se poate asemenea magarie ? executorul depusese actele la banca ca sa faca retinerea si [Editat] vine cu blocarea actiunii ? cum este posibil ? executorul a spus ca o sa continue actiunea , daca nu merg mai departe pana i-mi obtin drepturile . !

[Mesaj editat - pct. 2.11 din regulament]

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale, concediu,garantie in situatia existentei unei notificari in care esti acuzat de frauda doinacta doinacta Buna seara, Incerc pe scurt sa va relatez situatia in care este fiul meu si sa va rog sa ma ajutati cu un sfat.S-a angajat la o firma care detine automate de ... (vezi toată discuția)
Pot fi obligat sa semnez inventarul? crisa_elycutza crisa_elycutza a iesit o lipsa de aprox 3 miliarde care s-a acoperit din garantii,in martie 2010 s-a mai facut un inventar care a iesit \"bine\".la angajare am semnat acte pe ... (vezi toată discuția)
Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)