avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act provizoriu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act provizoriu

Buna seara,

Va rog sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea problema:am construit o casa P+M pe terenul tatalui meu la care a participat cu o suma de bani si el( cota parte a fost in jur de 30.000 eur eu si el in jur de 15.000 eur.)
Deoarece in acest moment nu dispun de bani pt a putea face actele de vanzare cumparare, va rog mult sa-mi spune-ti daca se poate face vreun act in care sa se specifice ca eu am contribuit cu o suma de bani la acea casa si el nu are dreptul sa ma evacueze din ea.Mentionez ca au fost unele discutii in care el mi-a spus ca este proprietar(desi tot ce a tinut de construtia casei a fost rezolvat de mine, el neajutandu-ma decat cu respectivii bani) si sa parasesc aceasta locuinta.Dupa indelungate discutii mi-a propus sa perfectam acest act pt a nu mai sta cu teama ca oricand ma poate da afara cu doi copii.

Multumesc mult,
Astept cu nerabdare raspunsul d-voastra.
Cel mai recent răspuns: ContSters152027 , utilizator 22:37, 26 Iulie 2010
un contract civil de asociere in vederea edificarii constructiei prin care lamuriti toate aspectele, inclusiv superficia dvs..
la noatriat, desigur

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare cu pret neplatit sau contract cu drept de superficie? francisca_maria francisca_maria Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: el cu terenul, eu cu banii. si vrem sa construim o casa. Care contract este recomandat? 1. Contract cu drept de ... (vezi toată discuția)
O mica problema Emil Marian Emil Marian Buna ziua Numele meu este Emil Marian si va rog sa imi acordati un mic ajutor pentru o situatie intamplata surorii mele. Nu are internet si m-a rugat sa ma ... (vezi toată discuția)
Executare silita Mamamatei Mamamatei Sunt din Bucuresti, am imprumutat 10.000 eur in sept. 2008 unei pers. fizice din jud Calarasi. Am incheiat la notariat un contract de imprumut fara dobanda ... (vezi toată discuția)