mi-am gasit de lucru pe perioada verii cu contract ,dar problema este ca la inceputul lunii cand am completat contractul,am completat spatiile care erau de completat si pe ultima pagina trebuia sa semnez,eu nu am semnat ca nu eram sigur unde trbeuie semnat,au trecut deja 3 saptamani de cand sunt angajat,ce sfaturi imi puteti da?
am doar 18 ani si nu prea stiu ce sa fac
cereti angajatorului un exemplar de CIM inregistrat la ITM..:) oricum si dvs trebuia sa aveti un exemplar!! asa o sa vedeti daca sunteti angajat cu cu CIM...sau mergeti la ITM si intrebati acolo!Bafta!
Depuneti la ITM o cerere prin care solicitati eliberarea unei copii de pe c.i.m. incheiat cu actualul angajator. Puteti mentiona in sesizare ca angajatorul nu v-a inmanat niciun exemplar de pe c.i.m.
astazi am primit contractul pentru luna august,de contractul vechi(cel despre care am scris in primul mesaj) nu am aflat nimic,am revenit cu o noua intrebare.
angajatorul are dreptul sa retina banii pe motiv ca nu am semnat contractul?
Nu are dreptul sa va retina banii pe acest motiv .... Nici o reţinere din salariu nu poate fi operată, în afara cazurilor şi condiţiilor prevăzute de lege.
am mai intrebat si pe alt forum despre problema cu contractul nesemnat,nu stiu daca am voie sa postez un link cu mesajul de pe forum,deci o sa pun un citat de la raspunsul primit
" un contract nesemnat e un contract nul. va sfatuiesc sa vorbiti cu angajatorul si sa semnati contractul.da, poate sa va opreasca banii atata timp cat nu puteti proba ca lucrati pentru dansul. "
Conflict cu cim
lise
Buna seara.Din data de 16-11-2008am lucrat la un magazin ca vanzatoare.Iar din data de 12-01-2010 am fost trimisa in concediul fara salar pana in data de ... (vezi toată discuția)