avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Indemnizatie pentru cresterea copilului

Buna ziua,
Sunt cetatean raman si lucrez cu contract individual de munca in Ungaria. Am dreptul la indemnizatia pentru cresterea copilului in Romania, si daca da, venitul salarial obtinut din Ungaria se ia in considerare la calculul iundemnizatiei pentru cresterea copilului? Pe langa acest venit salarial am venituri si din activitati independente desfasurate in cadrul unei Intreprinderi Individuale.Aceste venituri se iau in considerare la calcului indemnizatiei?
Va multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Ramona Bosinceanu , Consultant resurse umane 14:56, 27 Iulie 2010
Buna ziua,

daca ati prestat servicii pe teritoriul altei tari si acolo vi s-au retinut impozitul, respectiv contributiile, acolo trebuie sa va depuneti cererea pentru indemnizatie, nu in Romania.
Acele alte venituri, le-ati desfasurat tot in Ungaria?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit vanzare imobil - indemnizatie crestere copil ccc anca_ro anca_ro Venitul impozitat pentru vanzarea unui apartament se ia in considerare la calculul pentru indemnizatia pentru concediul de crestere copil? Multumesc (vezi toată discuția)
Indemnizatia de neconcurenta se ia in calcul la stabilirea indemnizatiei pentru ccc? friday_325 friday_325 Buna ziua ! As dori sa stiu daca indemnizatia lunara de neconcurenta se ia in calcul la stabilirea cuantumului indemnizatiei de crestere a copilului si daca ... (vezi toată discuția)
Venituri luate in calcul pentru indemnizatia de crestere si ingrijire copil oanaj oanaj Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu calculul indemnizatiei de crestere si ingrijire a copilului: sunt insarcinata, am sa nasc in luna aprilie 2010. Sunt ... (vezi toată discuția)