avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... ASIGURARE
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

ASIGURARE

BUNA SEARA. AM O MICA MARE PROBLEMA SI SPER SA MA AJUTATI SA O REZOLV.IN ANUL 2007 AM CUMPARAT O MASINA DIN GERMANICA,SI AM ADUS O IN TARA. BINEINTELES CA IN BANII LUATI DE CEI DIN PARCUL AUTO DE UNDE AM CUMPARAT MASINA(AUTO EKINC, DIN STUTGART SE NUMESTE PARCUL.), A INTRAT , NUMERELE PE O LUNA, SI O ASIGURARE , TOT PENTRU O LUNA.NU AM STIU CA O SA MI TREBUIASCA ASIGURAREA PESTE TREI ANI, SI AM ARUNCAT TOATE ACTELE, DUPA CE AM VANDUT MASINA ,IN TARA. ORICUM ASIGURAREA I AM DAT O LUI, CUMPARATORULUI.NU MAI AM CUM SA DAU DE CUMPARATOR, AM ARUNCAT SI ACTUL DE VANZARE CUMPARAE #-o. INTREBAREA MEA ESTE:CUM IMI POT RECUPERA ASIGURAREA,O COPIE, UN COTOR CEVA , UN NUMAR, ORICE. STIU CA FIRMA SE NUMESTE ," L.V.M. ASIGURARI" SEDIUL IN GERMANIA,HANNOVRA, ,NU STIU DACA ARE CORESPONDENT IN ROMANIA).CUM POT PROCEDA?VA MULTUMESC, O SEARA BUNA TUTUROR.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 13:36, 27 Iulie 2010
daca aveti nr. de circulatie, adresati-va F.P.V.S., ca birou de informare sau B.A.A.R pentru verificarea corespondentului.
Solicitati firmei din Germania copii dupa actele ce nu le mai aveti. Poate aveti noroc si rezolvati problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare , rca, germania. gianni72 gianni72 BUNA SEARA. AS AVEA SI EU O PROBLEMA, SI M AM GANDIT SA VA CER AJUTORUL DUMNEAVOASTRA. CU UN SFAT, POATE CU O REZOLVARE. PE SCURT, AM CUMPARAT O MASINA DIN ... (vezi toată discuția)
Numerele de handler madelines madelines Am si eu o intrebare si tare as vrea un raspuns cat de clar ... - Unde pot sa aflu eu care este regimul de folosire a numerelor de handler germane,nu ... (vezi toată discuția)
Lipsa acte alexutzcl alexutzcl buna ziua.am si io o problema am cumparat acum o luna o masina din austria si am fost la o firma de asigurari si am luat numere provizori pe 8 zile si mi-sa ... (vezi toată discuția)