avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare , RCA, GERMANIA.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare , RCA, GERMANIA.

BUNA SEARA. AS AVEA SI EU O PROBLEMA, SI M AM GANDIT SA VA CER AJUTORUL DUMNEAVOASTRA. CU UN SFAT, POATE CU O REZOLVARE. PE SCURT, AM CUMPARAT O MASINA DIN GERMANIA, IN 2007, SI ACUM (E MULT DE POVESTIT, INSA NU ARE LEGATURA CU CE DORESC EU)AM NEVOIE DE O COPIE A ASIGURARII MASINII.STITI CA ATUNCI CAND CUMPERI MASINA IN GERMANIA, ESTE OBLIGATORIU SA TI CUMPERI SI ACEA ASIGURARE PENTRU MASINA, VALABILA PENTRU O SAPTAMANA, DOUA SAU O LUNA. EU AM CUMPARAT O CU O VALABILITATE DE O LUNA. ASIGURAREA MI A EMIS O PARCUL AUTO DE UNDE AM CUMPARAT MASINA. ACESTA SE NUMESTE AUTOHOUSE EKINCI DACA E NECESAR VA DAU SI ADRESA , ARE SI SITE). FIRMA DE ASIGURARI EMITENTA ESTE L.V.M ASIGURARI, TOT DIN GERMANIA.AM LUAT LEGATURA CU SI CU DL EKINCI, PATRONUL PARCULUI AUTO, SI AM SCRIS(CU TRADUCERE DE PE GOOGLE)SI SOCIETATII DE ASIGURARE. LE AM CERUT AMANDURORA O COPIE , UN NUMAR DE ASIGURARE, UN COTOR DE REGISTRU, ORICE. M AM ADRESAT INCLUSIV AMBASADEI ROMANE IN GERMANIA(BERLIN. ACESTIA AU SPUS CA NU INTRA IN COMPETENTA LOR, DAR CAM CE INTRA IN COMPETENTA LOR, OARE NU DE A AJUTA UN ROMAN CU PROBLEME PE TERITORUL GERMAN?X-(?)ACUM VA INTREB SI PE DUMNEAVOASTRA, CE DEMERS AS MAI PUTEA FACE, CUI SA MA MAI ADRESEZ? DUMNEAVOASTRA PUTETI FACE CEVA/?SA CER PE O BAZA LEGALA ACEA COPIE? DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE, SA MA INDRUME, SUNT RECUNOSCATOR DE PE ACUM, VA MULTUMESC ANTICIPAT. O SEARA BUNA . NICOLAE GIANNI.
Cel mai recent răspuns: ContSters194646 , utilizator 07:59, 5 Martie 2011
Ce s-a intamplat cu originalul asigurarii?
O polita emisa in 2007 pt o luna la ce v-ar mai folosi? Si la ei ca si la noi politele se arhiveaza si au un termen scurt de pastrare 5 ani daca nu ma insel. Din acest motiv le e greu sa va serveasca.
Incercati sa va adresati BaFin - comisia de supraveghere a pietei financiare din Germania. In mod normal informatiile privind politele emise se arhiveaza (chiar si electronic) pe o perioada mai mare de 5 ani. In masura in care le veti oferii datele minime necesare privind asigurarea veti primi un raspuns din partea lor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare gianni72 gianni72 BUNA SEARA. AM O MICA MARE PROBLEMA SI SPER SA MA AJUTATI SA O REZOLV.IN ANUL 2007 AM CUMPARAT O MASINA DIN GERMANICA,SI AM ADUS O IN TARA. BINEINTELES CA IN ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto masina din germania dan73nik dan73nik As dori sa cumpar o masina din Germania, ca apoi sa o inmatriculez in Romania. Ce stiti despre inmatricurea pe baza de factura ? Influenteaza asupra taxei de ... (vezi toată discuția)
Șofer decedat de epuizare la serviciu, în germania. de ce anume beneficiem noi, cei 3 copii rămași orfani și fără niciun venit? Mateig@yahoo.com Mateig@yahoo.com Tatăl meu lucra de aproape 3 ani in Germania ca șofer de tir la o firma nemțeasca, și a decedat între ture, in timpul serviciului. A murit la ora 4 și la ... (vezi toată discuția)