avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vreau sa lucrez
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vreau sa lucrez

O persoana "fizica" a fondat un SRL ... si a intrat in faliment (sa spunem)
Conform legii, acea persoana nu mai are dreptul sa "desfasoare activitati autorizate" !
Perfetct si logic ...
INTREBARE: Ce face acea persoana ... SRL/PFA nu poate sa declare, chiar dac are o calificare ...
Poate acea persoana (stiu ca voi friza ridicolul .. are calificarea de ..vidanjor... isi poate face meseria ??? Conform legii NU !)
STATUL O CONDAMNA LA FOAME/MOARTE ?
Subiect deschis:
TEMA:
AI dat faliment! Ok ...
Cum iti castigi painea ?
LA "negru" ???
Pentru ca din cate am citit legal "nu mai ai dretpl ptr ca ai cazier fiscal" si ..etc/etc ...
Ce facem atunci?
FURAM ?????????????/
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciolca , Consultant resurse umane 07:55, 31 Iulie 2010
s-a discutat despre legea falimentului personal
Poate acea persoana (stiu ca voi friza ridicolul .. are calificarea de ..vidanjor... isi poate face meseria ??? Conform legii NU !)

Isi poate exercita meseria .. De unde ati inteles contrariul
Se poate angaja potrivit calificarii sau muncitor necalificat la alta firma

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea personalului contractual. 23ami 23ami Buna seara, am o mare dilema referitoare la muncitorii necalificati incadrati la societati bugetare. am incercat conform ultimului ordin de promovare a ... (vezi toată discuția)
Cor aartist aartist Va rog sa-mi comunicati care este criteriul de diferentiere intre muncitor si muncitor necalificat? Mai precis cum incadrez o persoana ca munciitor ... (vezi toată discuția)
Help! nu ma inteleg la orc codul caen 9700 olden olden activitati ale gospodariilor in calitate de angajator de personal casnic cum ar fi: servitoare, bucatarese, chelneri, valeti, majordomi, spalatorese, ... (vezi toată discuția)