avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executor
Discuție deschisă în Executare silită

executor

Buna ziua!
In cazul unei persoane fizice, daca dosarul unui imprumut a ajuns la executor si i se cere sa returneze anticipat suma imprumutata si nu are bani, ce se intimpla? Este vorba despre o situatie in care imprumutatul nu are fizic cum sa achite toti banii care i se cer, iar executorul nu accepta sumele care i se propun spre plata de catre persoana fizica. Care este desfasurarea actiunii in continuare?
Aveti bunuri pe numele dvs.?
Daca nu aveti bunuri si nici venituri, nu are ce sa execute iar creditorul va suporta pierderea.=D>
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
Gabriel Trifu, Avocat
In cazul in care nu se ajunge la o intelegere se trece la executare silita:
- poprire pe salariu;
- executare silita mobiliara;
- executare silita imobiliara;
Asta in masura in care este posibil...

avocat Radu Stan

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut legalizat costiabagiu costiabagiu Buna ziua. Vreau sa iau cu imprumut o suma de bani dar persoana respectiva imi cere gaj garsoniera,adica sa fac un contract ipotecar in fata ... (vezi toată discuția)
Imprumut sherbanik sherbanik Buna ziua. Am imprumutat o persoana cu o suma de bani printr-un act notarial cu data scadenta in decembrie. As dori sa stiu care sunt pasii de urmat in caz ca ... (vezi toată discuția)
Ipoteca mobiliara la un imprumut de 3000rom irina Cirjaleanu irina Cirjaleanu Imi poate explica cineva daca ipoteca mobiliara=a pune la dispozitie bancii locuinta, in cazul in care nu se reuseste sa returneze bancii banii imprumutati/ ... (vezi toată discuția)