avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expirare mandate administratori
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expirare mandate administratori

Am si eu o problema, pentru inscrierea in registrul de operatiuni intra-comunitare trebuie sa obtin cazierul judiciar al administratorilor firmei, pentru acest lucru am verificat contractele lor si am vazut ca sunt expirate din martie 2010, ce trebuie sa fac sa le prelungesc mandatele, mentionez ca nu m-am ocupat de acest lucru pana acum.
Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 13:04, 27 Iulie 2010
act aditional la actul constitutiv
La Registrul Comertului veti depune un dosar de mentiuni , care va contine Hotararea AGA de prelungire a mandatului administratorilor + Anexa, Actul Constitutiv actualizat si Cererea.
Este posibil sa vi se ceara noi Specimene de Semnatura.
La Registrul Comertului Bucuresti nu mi s-au cerut specimene de semnatura in dosarele de prelungire a mandatelor de administrator, dar la Registrul Comertului Ilfov se solicita aceste specimene, ori de cate ori veti prelungi respectivele mandate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire mandat administrator andreea20ro andreea20ro pentru prelungirea unui mandat expirat al administratorului ce trebuie intocmit? mai este nevoie de specimen de semnatura,decizia administratorului si act ... (vezi toată discuția)
Act constituitiv sa numire primi membrii ca. revocare administrator prin act aditional la actul constitutiv actualizat?? adela05 adela05 Am un act constitutiv la un SA prin care sunt numiti primii membrii ai Consiliului de Administratie. Acum, unul din cei 5 administratori care formeaza CA este ... (vezi toată discuția)
Prelungire mandat administrator luizacsinte luizacsinte Bina ziua, Cum se procedeaza in momentul in care expira mandatul celor 3 administratori ai unui SRL cu asociat unic, au trecut 2 ani si nu s-au prelungit? ... (vezi toată discuția)