avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... reziliere contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

reziliere contract

Buna ziua,

Am un contract pt. internet, incheiat pe o perioada de trei ani, cu o firma de telefonie. Contractul expira in aug, 2011. Cand am incheiat contractul am primit si un laptop. Acum am sunat firma, ca asi dori sa reziliez contractul, conform noi legi, si am primit paspunsul ca ma costa 250 euro + TVA + 50 % abonamente pt. perioada pe care reziliez. Este legal acest pret? Pot sa fac ceva sau trebuie sa inghit pretul lor sau platesc abonamentul colosal (platesc cam 120 ron/luna, cand aceasi servicii sunt oferite in orasul meu cu 40 ron)
Multumesc pt. ajutor.
Cel mai recent răspuns: alina_cj , utilizator 11:27, 28 Iulie 2010
in pret nu este cumva inclusa si valoarea laptop-ului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere telefon marianmarian marianmarian Daca firma face disponibilizari si eu ma aflu pe lista de somaj am 2 abonamente la telefon la acelasi operator si azi am sunat sa reziliez 1 dintre ... (vezi toată discuția)
La upc - taxa pe stalp, inclusa in factura /08.2014 ? cristiannegru cristiannegru - pt. 2 ani de zile, la UPC, am un Abonament “Pachet 3 Play” ( Internet + Tv + Tel.), Internet = 120 Mbps. - primele 6 luni ( oct.2013 - ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract companie de telefonie tm06cristi tm06cristi A intrat in vigoare legea privind renuntarea la un post fix de telefonie daca nu mai doresc sa mai fiu la ei? Anul trecut in iunie am primit telefon ca ... (vezi toată discuția)