avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Adeverinta salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Adeverinta salariat

Am urmatoarea problema:
In 1997 am fost administrator la propria firma (un SRL), perioada in care nu am fost salariata (legea nu permitea atunci sa fii salariat in propria firma).
Firma a fost dizolvata de drept in 2004.
Acum am nevoie de o adeverinta care sa dovedeasca faptul ca in perioada respectiva am "lucrat". Cum sa fac? Pot sa imi scriu singura o adeverinta?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: julien_slbz , utilizator 16:10, 29 August 2007
poate va ajuta ORC-ul
Sigur ca poti sa-ti scrii singura adeverinta! Problema apare dupa ce o scrii! Se numeste FALS INTELECTUAL si se pedepseste cu inchisoare 6 luni-5 ani.
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2007
Adrian Copil, Consilier juridic
Tocmai ca nu vreau sa fac niciun fel de fals...
Dar cum pot dovedi ca in perioada respectiva am fost administrator firma?
Sa merg la Registrul Comertului sa cer de la ei?



poate va ajuta ORC-ul

Ea nu a avut calitatea de salariat in acea perioada. In ce mod sa o ajute ORC ?
De fapt ce iti trebuie tie? Adeverinta de salariat nu poti avea decat una falsa pentru perioada aia? Daca as sti exact de ce ai nevoie ti-as putea spune cum sa faci.
Ultima modificare: Miercuri, 29 August 2007
Adrian Copil, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Infiintare srl, firmele la care mai e asociat sunt inactive Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Un domn are 2 societati comerciale declarate inactive la Finante (in ambele e asociat - nu stiu daca unic in una din ele sau in ambele cu cineva). ... (vezi toată discuția)
Spalare de bani Kaniel Kaniel Buna ziua, am ceva timp de cand urmaresc formulul asta ( pentru informare in mod special), si am observat ca aici sunt oameni competenti care posteaza si care ... (vezi toată discuția)
Cerere de credit transformata in " tentativa de inselaciune si uz de fals " iamlion13 iamlion13 Buna ziua. In 2016 am gasit un anunt pe internet referitor la o companie care oferea imprumuturi rapide doar cu buletinul. Am sunat la numarul lor si am luat ... (vezi toată discuția)