avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transformare post studii medii in post studii ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transformare post studii medii in post studii superioare -secretar la scoala cu cls. I-VIII

am o vechime pe post de secretar sef. cu studii medii, la o scoala cu cls. I-VIII de 20 ani. In luna iunie 2010 am absolvit cu examen de licenta Facultatea de Stiinte Economice. Am facut cerere la ISJ pentru transformarea postului de secretar cu studii medii pe care sunt incadrata in momentul de fata, in post de secretar cu studii superioare, raspunsul la cerere fiind : se transforma postul dar fara drepturi salariale cu studii superioare ( deci cu mentinerea drepturilor salariale ca sercretar cu studii medii) . Este corect?

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt administrator patrimoniu trepta i de 2 ani la ... Iancu Mihaiela Iancu Mihaiela Buna ziua! Sunt administrator patrimoniu trepta I de 2 ani la un liceu iar in iulie am finalizat studiile ASE pe management economic la ID cu nota 10 la ... (vezi toată discuția)
Incadradrea prin concurs pe un post de secretar sef de scoala victoria_64 victoria_64 Am fost admisa la concursul de ocupare a unui post de secretar sef la o scoala cu 1100 elevi și peste 100 angajati. Secretara care a plecat a avut ... (vezi toată discuția)
Promovare in clasa, functie publica ContSters287034 ContSters287034 Buna seara, un referent principal 2, incadrat in cadrul UAT, in urma absolvirii cu titlu de licenta Fac. de Stiinte Juridice si Administrative in anul 2011, ... (vezi toată discuția)