avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli judiciare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli judiciare

Buna ziua... In urma procesului pe care l-am avut si care s-a terminat in data de 14.06.2010 s-a stabilit ca am de platit si 200lei cheltuieli de judecata. Asi vrea sa stiu daca exista un anumit termen de timp in care trebuie platita aceasta suma, unde se plateste si cum se procedeaza pt ca initial am incercat sa platesc si pana in momentul de fata nu am reusit........ va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Iuliana Cermak , Avocat 11:23, 28 Iulie 2010
Nu este un termen prevazut anume dar de obicei in jur de 30 de zile .
Art.360 C.proc.pen.Comunicarea hotararii.
(1) Copii de pe dispozitivul hotararii se comunica partilor care au lipsit atat la judecata cat si la pronuntare.
(2) Inculpatului detinut sau aflat in vreuna din situatiile prevazute in art.171 alin.(2), care a lipsit de la pronuntarea hotararii, i se comunica copia dispozitivului hotararii.De asemenea, copia dispozitivului hotararii se comunica administratiei locului de detinere.
(3)Dupa redactarea hotararii, inculpatilor prevazuti in aliniatul precedent li se comunica copii de pe aceasta.
(4) In cazul in care instanta a dispus suspendarea executarii pedepsei sub supraveghere, o copie de pe dispozitivul hotararii se comunica serviciului de protectie a victimelor si reintegrare sociala a infractorilor."

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dorinv dorinv Sentinta instantei de fond condamna inculpatul la inchisoare si plata catre partea civila la despagubiri. In apelul declarat de inculpat, instanta il admite si ... (vezi toată discuția)
Decizie pronuntata de curtea de apel in recurs nikolos nikolos ,,curtea de apel admite recursul formulat de parchet si sporeste pedeapsa la 2 ani inchisoare \\".citat depe portalul minsterul justitiei Cum aflu daca este ... (vezi toată discuția)
Pot da de permis ? IonM IonM In 27 noiembrie2012 am fost condamnat la 4 luni cu suspendare pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice .Solutia este aceasta : În baza art. 87 al. 1 ... (vezi toată discuția)