avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... AJUTORRRRRRRRRRRR...INSELAT!!!!!!!!!!!
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

AJUTORRRRRRRRRRRR...INSELAT!!!!!!!!!!!

am contractat un automobil,de la o firma,anume din bucuresti in sistem de rent a car pana la achitare,fara banca,direct la dumnealor,in urma cu un an,in iarna am avut un mic accident,din vina celui care m-a lovit,in martie am dus automobilul la dumnealor la reparat,deoarece pana la acea data au refuzat sa imi dea o imputernicire pt reparatie la un alt service,am lasat automobilul pe 12 martie la dumnealor fara proces verbal,l-am luat de paste o saptamana nereparat si inh pluys plina de noroi,cu rezervolul gol,cu stopuri pe spate sparte in service,bara spate zgariata si tapiteria si bordul pline de suc si dulciuriam readus-o in service la dumnealor dupa paste la reparat,mi-au returnat masina in iunie pe 14 fara reparatia totala respectivparti implicate in accident deteriorate si neschimbate inclusiv cele deteriorate de dumnealor in luna martie la fel,am primit doar garantii verbale,telefonice,ca mi se vor schimba,si un dosar sa merg la casco sa cer reanalizare,in conditiile in care eu platec in acea rata rata masinii,dobanda,rca,impozit,full casco si dumnelor se angajaza scris ca in caz de accident sa imi repare masina,mentionez ca in perioada 16 aprilie-15 iunie,am fost nevoit sa fac mai multe drumuri la bucuresti ptr ca dosarul de dauna pt care trebuia reparata masina pe asigurarea celui ce m-a lovit il pierdusera si l-au gasit in ziua cand am venit pt a doua oara sa refac un alt dosar de dauna pe asigurarea casco a masinii sa mi se poata repara....de pe 15 iunie am luat masina de la dumnealor si am primit asigurari telefonice ca voi primi partile distruse in service de angajaatii dumnealor in cateva zile,am primit doar factura pt rata a doua zi dupa ce am luat masina si acum catea zile urmatoarea,marturisesc ca nu am efectuat nici o plata din luna martie inclusiv,primind o alta asigurare verbala de la domnul director cand am amenintat ca ii denunt ca nu voi plati acele 3 luni cat masina a stat la dumnealor si automobilul va fi reparat in intregime,deoarece nu mi-a fost reparata in intregime nu am platit iar acum mi-a ajuns la os,as dori sa-i denunt si sa-mi recuprez macar o parte din banii platiti,am platit un avans de 8100 de lei si 6 rate a cate 310 euro....mai pot face ceva?si ce pasi trebui sa urmez????????????????????
Cel mai recent răspuns: doberv , utilizator 19:24, 27 Iulie 2010
trebuie sa cititi cu atentie contractul si sa vedeti de ce va puteti lega referitor la obligatiile pe care dansii si le-au asumat prin contract si nu le-au respectat.
nu mai faceti gresala sa predati un bun fara p-v si nici nu primiti vreun bun fara sa intocmiti un p-v cu starea in care se afla bunul respectiv.
cand masina a intrat in service sau cand s-a intocmit dosarul de dauna s-au trecut niste date care va pot fi de folos.
succes
DAR II POT DENUNTA?MAI POT FACE CEVA?
LE POT TRIMITE UN INSCRIS CA DACA IN TERMEN DE 15 ZILE NU-MI REZOLVA SITUATA AUTOVEHICOLULUI II DENUNT LA OPC SI LA POLITIE?AS AVEA VREO SANSA SA MAI RECUPERZ CEVA,DACA NU NU O MAI PLATESC DI ASTEPT SA VINA SA O IA...
puteti sa ii notificati printr-o scrisoare insa nu le puteti forta mana sa va dea raspuns in 15 zile.
atentie !!! nu mai folositi majuscule

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto dacia spring ... mmagdiel.juridic mmagdiel.juridic In urma unui accident auto din data de 8.06.2022 auto Dacia Spring (achizitionata in 02.2022) a fost dusa cu platforma la service-ul, care este si dealer auto ... (vezi toată discuția)
Dauna auto rca bodale bodale Buna ziua, Masina mea a fost implicata intr-un accident auto. Vinovatul are polita la Carpatica Asigurari iar firma de asigurari prezinta un deviz reparatie ... (vezi toată discuția)
Masina in service de 5 luni, reparatie neconforma raph90 raph90 Am avut un accident auto in luna mai 2023 care nu a fost din vina mea si in care am fost implicat impreuna cu alte 2 masini respectiv persoane. Ca urmare a ... (vezi toată discuția)