avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetare CIM, la cate zile se face lichidarea?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetare CIM, la cate zile se face lichidarea?

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema:
Am fost obligata sa fac cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor (numai acord comun n-a fost), incepand cu 26.07.2010.
Spuneti-mi, va rog, unde se mentioneaza termenul in care unitatea este obligata sa-mi plateasca drepturile salariale ce se cuvin si zilele de CO neefectuate?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 27 Iulie 2010
Veti primi drepturile salariale in ziua in care se face plata salariului in unitatea respectiva
Buna ziua,
trebuie sa fie specificat in contractul individual de munca "plata drepturilor salariale"
Art.141 alin.4 C.mun. prevede ca, compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensarea in bani a zilelor de concediu hajnal hajnal Am obligatia sa platesc zilele de concediu de odihna, care nu au fost efectuate, unui angajat care a murit in iunie 2018, fiind astfel incetat contractul de ... (vezi toată discuția)
Compensare concediu neefectuat ctingv ctingv In luna Iulie 2009, unui salariat X i s-a desfacut contractul de munca disciplinar. I s-a intocmit nota de lichidare, i s-au dat drepturile salariale pana in ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu odihna Rrrrmmmm Rrrrmmmm Buna ziua, In momentul de fata am 44 zile CO neefctuate, valabile. Mi-am dat demisia si asta inseamna ca in cadrul salariului din luna decembrie 2016 ... (vezi toată discuția)