avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract

buna ziua ,
am rugamintea daca cineva ma poate ajuta intr-o problema.Am un contract de inchiriere cu o firma SRL.m-au anuntat ca vor sa lase pe altcineva administrator ca ei vor sa plece din tara o perioada,dar contractul sa ramana cum a fost si pana acum.Intrebare mea este daca ei ar trebui sa schimbe la registrul comertului numele administratoruluisi eu in contractul de inchiriere sa fac aceasta modificare?Cum sa fac sa fie legal si in caz de vreo incalcare a clauzelor contractului sa am legal pe cine trage la raspundere.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 17:00, 27 Iulie 2010
da, ei la registru vor trebui sa faca aceasta modificare iar dvs faceti un act aditional la contractul de inchiriere pe care il semneaza si ei si dvs.
Dumneavoastra nu trebuie sa faceti nimic...contractul isi produce efectele chiar daca se schimba administratorul ori structura actionariatului etc. Contractul l-ati incheiat cu firma si nu cu persoanele ce o administrau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale, recodificare, schimbare sediu rocs rocs as vrea un sfat in legatura cu urmatoarea situatie; am o cesiune firma, se schimba doar actionariatul, sediul si as vrea sa fac si recodificarea ob de ... (vezi toată discuția)
Comodat magdutza80 magdutza80 Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Este vorba despre o firma care are punct de lucru la o anumita adresa. Acum vrea sa mute sediul social la adresa unde are ... (vezi toată discuția)
Acte sebastianconstantin sebastianconstantin Buna ziua, am infiintat o firma de curand si am mentionat persoanei in cauza sa treaca procentajul de 60%- 40%, dansa a trecut 50-50. Nu ar trebui oricum sa ... (vezi toată discuția)