avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... subiect simplu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

subiect simplu

Buna ziua,

Va prezint o speta cu o intrebare. As aprecia daca mi-ati putea trimite un raspuns cu privire la cele prezentate.

Speta
O societate parte intr-un contract de prestari servicii isi schimba doar denumirea restul datelor de indentificare ramanand aceleasi.

Intrebare
Este necesar sa se intocmeasca un act aditional la contractul de prestari servicii sau este ok daca societatea care si-a modificat denumirea trimite doar o notificare insotita de documente justificative ce atesta modificarea catre cealalta societate.

Daca aveti si un temei legal ar fi ok.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:37, 27 Iulie 2010
ion predescu a scris:

Buna ziua,

Va prezint o speta cu o intrebare. As aprecia daca mi-ati putea trimite un raspuns cu privire la cele prezentate.

Speta
O societate parte intr-un contract de prestari servicii isi schimba doar denumirea restul datelor de indentificare ramanand aceleasi.

Intrebare
Este necesar sa se intocmeasca un act aditional la contractul de prestari servicii sau este ok daca societatea care si-a modificat denumirea trimite doar o notificare insotita de documente justificative ce atesta modificarea catre cealalta societate.

Daca aveti si un temei legal ar fi ok.

Multumesc

Dupa parerea mea cred ca este nevoie de incheierea unui act aditional la contract si atasat probabil si certificatul constatator de la ONRC.
Nu este nevoie. CUI este acelasi. Ca la persoane fizice CNP ramane acelasi chiar daca persoana respectiva isi schimba numele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare denumire societate rak0770 rak0770 Daca s-a schimbat denumirea societatii, J si CUI au ramas aceleasi, cum se procedeaza? Se face act aditional pentru fiecare salariat sau o decizie prin care se ... (vezi toată discuția)
Societatea noastra isi va schimba denumirea, cui, etc. marcelmerce1970 marcelmerce1970 Societatea noastra isi va schimba denumirea, CUI, Sediul Social și sediile secundare, profilul de activitate nu se vor schimba. Dorim să știm daca este ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire societate madalina_florina madalina_florina Buna ziua, Daca am modificat doar denumirea unei societati (restul datelor ramanand aceleasi) trebuie sa faceam acte aditionale la contractele individuale ... (vezi toată discuția)