avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Constructie punct de lucru firma pe teren persoana ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Constructie punct de lucru firma pe teren persoana fizica?

Buna ziua!
Va rog frumos sa ma ajutati sa gasesc o portita legala pentru a putea construi un punct de lucru al intreprinderii individuale pe un teren al carui proprietar sunt in calitate de persoana fizica (a nu se confunda cu PFA!). Va rog sa ma sfatuiti ce fel de act trebuie sa fac intre intreprinderea individuala pe care o am si persoana mea pentru a putea construi in numele firmei pe terenul pe care il am in proprietate (inchiriere, concesiune, comodat, act de vinzare-cumparare, alt act?).
Aveti si alte sfaturi?
Va multumesc anticipat si va doresc o zi buna!#-o
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 17:33, 27 Iulie 2010
Faceti un contract de comodat de exemplu pe o durata de 10 ani si veti evita astfel multe costuri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa Violeta01 Violeta01 Buna ziua. recent am primit o oferta de angajare pe post de vanzator/merchandiser dar conditia lor este ca in termen de 30 de zile maxim sa imi deschid un PFA. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)
Pfa poate sa aiba drepturi si obligatii fara sa-si constituie un patrimoniu de afectatiune ? LuchianSeb LuchianSeb Buna seara. Va rog spuneti-mi cateva pareri. Potrivit art. 20 (1) din OUG 44/2008 ,,PFA raspunde pentru obligatiile sale cu patrimoniul de afectatiune, daca ... (vezi toată discuția)