avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhiva IFET Constanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhiva IFET Constanta

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: tatal meu a lucrat ca tamplar (sef de echipa) la o sectie de mobila in Calarasi care apartinea de IFET Constanta; doresc sa aflu unde se gaseste arhiva acestei intreprinderi, fiindu-mi necesara o adeverinta la Casa de Pensii din care sa reiasa sporurile si grupa de munca in perioada lucrata.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:36, 15 Noiembrie 2012
Buna ziua
In temeiul L. contabilitatii nr. 82 din 24 decembrie 1991, republicata, statele de plata se pastreaza timp de 50 de ani de la data incheierii exercitiului in cursul caruia au fost intocmite.

Statele de plata se pastreaza in arhiva intreprinderilor, de regula, sau la un tert autorizat in acest sens. In cazul inchiderii intreprinderii (inainte de acesti 50 ani) ar trebui ca documentele sa fie gasite in Arhivele Nationale.
Important este, insa, ca acele documente sa fi fost predate la arhiva, asa cum prevede legea. Exista si cazuri cand documentele nu au fost predate.
Verificati la Arhivele Nationale ....
buna ziua...as dori daca se poate sa`mi dati adresa ifet constanta cu mii de multumiri
ati aflat unde pastreaza arhiva cei de la IFET?. si eu sunt interesata. pls daca siti ceva dati-mi un raspuns. multumesc!
Se pare ca initiatoarea acestui topic a gasit unde este arhiva .. luati legatura cu ea ..
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta sporuri dosar pensionare crisan_ms crisan_ms Buna ziua! In perioada 1988-1996 am fost angajat la SIDERCA S.A. Călărași. Perioada lucrată este mentionată în Carnetul de Muncă ca fiind încadrată ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie sandavasilescu sandavasilescu Buna ziua, - Am reusit sa gasesc arhiva IFET Constanta unde a lucrat tatal meu meseria de tamplar mobila, am obtinut adeverinta pentru grupa a II a de ... (vezi toată discuția)
Dosarele de personal dupa inchiderea firmei mihaelasimion mihaelasimion Buna ziua, Am si eu o intrebare: se specifica undeva ce trebuie sa faca angajatorul cu dosarele de personal dupa terminarea procedurii de faliment, dupa ce ... (vezi toată discuția)