:help:ce fac daca furnizorul de energie termica nu imi aproba cererea de debransare?daca prefera sa nu platesc factura ok! pt ca nu o voi plati din motive financiare.
INcercati sa nu folositi curentul electric.. Factura va fi corespunzatoare consumului.. adica aproape de ZERO, in plus veti vedea daca puteti sa va descurcati fara lumina electrica. Daca veti consuma si nu veti plati factura vor cere si penalitati, va vor da in judecata si veti plati apoi pe factura si debransarea...
Cred ca v-ati debransat demult de la... buna crestere... DACA ATI AVUT-O VREODATA... Nu ne tutuim , iar iconurile, cred ca le simtiti pe propria teasta ...
Este adevarat ca am facut confuzie, dar este acelasi lucru, inchideti repartitoarele daca le aveti montate, iar daca nu vreti asta e... Facturile nu vor ramane neplatite pana la urma. Veti fi dat in judecata pentru debit,si penalitati apoi dupa ce sentinta ramane definitiva, se pune in executare pentru ca va fi investita cu formula executorie.
Nu cred ca este cazul sa inflamam spiritele de la o confuzie si nici sa ne rastrim unii la altii ca nu ajungem nicaieri.
@Angel
In acest caz, din pacate, nu prea aveti ce face decat un efort financiar urias pentru a va monta centrala termica de apartament.
Altfel, dupa 90 de zile in care nu veti putea plati cheltuielile, urmeaza actiunea in justitie, debransarea si, in caz extrem, executarea silita. Stiu ca nu e ceea ce va convine, dar asta e realitatea cruda.