avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1189 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cerere de debransare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cerere de debransare

:help:ce fac daca furnizorul de energie termica nu imi aproba cererea de debransare?daca prefera sa nu platesc factura ok! pt ca nu o voi plati din motive financiare.
INcercati sa nu folositi curentul electric.. Factura va fi corespunzatoare consumului.. adica aproape de ZERO, in plus veti vedea daca puteti sa va descurcati fara lumina electrica. Daca veti consuma si nu veti plati factura vor cere si penalitati, va vor da in judecata si veti plati apoi pe factura si debransarea...
ms pt mesaj,nu te mai obosi atat, nu merita, era vorba despre energie termica nu electrica:hammer:
Cred ca v-ati debransat demult de la... buna crestere... DACA ATI AVUT-O VREODATA... Nu ne tutuim , iar iconurile, cred ca le simtiti pe propria teasta ...
Este adevarat ca am facut confuzie, dar este acelasi lucru, inchideti repartitoarele daca le aveti montate, iar daca nu vreti asta e... Facturile nu vor ramane neplatite pana la urma. Veti fi dat in judecata pentru debit,si penalitati apoi dupa ce sentinta ramane definitiva, se pune in executare pentru ca va fi investita cu formula executorie.
Ultima modificare: Marți, 27 Iulie 2010
ContSters122901, utilizator
Nu cred ca este cazul sa inflamam spiritele de la o confuzie si nici sa ne rastrim unii la altii ca nu ajungem nicaieri.

@Angel
In acest caz, din pacate, nu prea aveti ce face decat un efort financiar urias pentru a va monta centrala termica de apartament.
Altfel, dupa 90 de zile in care nu veti putea plati cheltuielile, urmeaza actiunea in justitie, debransarea si, in caz extrem, executarea silita. Stiu ca nu e ceea ce va convine, dar asta e realitatea cruda.
Singura solutie e debransarea ilegala, pe raspunderea Dvs, motivata de imposibilitatea de a plati costurile energiei termice
Ultima modificare: Joi, 5 August 2010
dborsanu, utilizator

Alte discuții în legătură

Renuntarea la unele calorifere din apartament doina99 doina99 Buna ziua! As dori sa-mi spuneti si mie daca se pot scoate anumite calorifere din apartament si in ce conditii. Locuiesc intr-un imobil cu 37 de ... (vezi toată discuția)
Ordin 91/2007 anrsc petschovschi petschovschi Am o intrebare: este in continuare in vigoare acest ordin ? Acesta prevede: [i]ART. 251 Deconectarea unui consumator de energie termicã dintr-un ... (vezi toată discuția)
Debransarea de la sistemul termic cand ai repartitoare de caldura raduleo_72 raduleo_72 Buna ziua!Am rugamintea sa ma indrumati in ceea ce trebuie sa fac ptr a obtine debransarea de la sistemul centralizat de incalzire.Locuiesc la bloc intr-o ... (vezi toată discuția)