avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vreau sa stiu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vreau sa stiu

buna seara.sotia mea a vrut sa actioneze actiune de divort dar a plecat in strainatate.de cand a plecat se intereseaza cham greu de noi,nu ne trimite bani.am uitat sa spun ca avem un copil de 7 ani impreuna.de cate ori o intreb atat si eu cat si copilul cand vine acasa ea spune ca nu stie.as putea sa o scot din drepturile parintesti?odata ce nu se mai ingrijeste de copil si nici nu contribuie la cresterea lui daca nu fizic macar financiar.deci in primul rand a parasit domiciliul conjugal si dupa cate rezulta a abandonat si copilul.dupa cat timp o pot scoate din drepturi daca se poate ea fiind plecata de 4 luni si cum anume.adica la ce usa trebuie sa bat?va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:20, 31 August 2007
da.mergi la sectia de politie, depune reclamatie cum asi scris aici plus alte cateva amanunte si se ocupa ei.este infractiunea de abandon de familie.
Poti face o actiune penala pentru abandon de familie sau poti introduce o actiune de divort.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu si grija unui minor in intretinere eduardo_01 eduardo_01 ma numesc stefan si am si eu o intrebare: 1.mama copilului a parasit domiciliu conjugal si ma lasat cu un copil minor in varsta de 2 ani si 6 luni,totul a ... (vezi toată discuția)
Divort cu minori katy_katalina89 katy_katalina89 buna ziua am si eu o intrebare:sunt casatorita din 2009,in urma casatoriei a rezultat un copil minor.Sotul meu in 2010 lucra la ISU,in decembrie 2010 a plecat ... (vezi toată discuția)
Abandon de familie? vetesi vetesi As vrea sa stiu daca am ajuns in situatia ca am vrea sa parasesc familia ca nu mai suport sa se bata joc de mine din partea sotiei si a copilului care are 15 ... (vezi toată discuția)