avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită blocare card de debit pentru poprire
Discuție deschisă în Executare silită

blocare card de debit pentru poprire

ESTE LEGAL CA PENTR O DATORIE LA CASA DE SANATE CA PERSOANA FIZICA AUTORIZATA SA MI SE BLOCHEZE CARDUL DE CREDIT? BANII CARE II
RETURNEZ BANCII DIN IMPRUMUTUL ACORDAT VOR SA II DEA CASEI DE SANATATE SI NU VOR SA II INCASEZE PENTRU LICHIDAREA IMPRUMUTULUI.
ASTEPT VA ROG UN RASPUNS DACA MA POATE AJUTA CINEVA!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Alina Moldovan , utilizator 08:56, 4 August 2010
La cererea organelor fiscale se pot indisponibiliza orice fel de conturi .... deci, inclusiv contul atasat unui card de credit sau de debit.:(
PE ACEL CARD AM PRIMIT BANI PE CARE I-AM CHELTIUT SI ACUM II RESTITUI, DECI DEPUN BANII PE CARE MI I-A DAT BANCA NU BANI PERSONALI. ACESTI BANI BANCA II DA ORGANUL FISCAL SI NU II RETINE PENTRU IMPRUMUT? MULTUMESC FFFF FRUMOS PENTRU RASPUNS.
@potop dana

interventie moderator

Va rog frumos sa cititi Regulamentul de postare.Veti observa ca scrisul in exces, cu litere mari de tipar este sanctionat.

Editati-va mesajele si rescrieti-le cu litere mici.Daca doriti sa primiti raspunsuri la intrebarile dvs. nu cred ca este necesar "sa tipati" (in internet scrisul cu litere mari astfel este perceput).

Multumesc frumos.
Scuze nu mi-am dat seama.
Rezolvarea este una foarte simpla: suma pe care vreti sa o depuneti cu titlu de rambursare a creditului trebuie sa o depuneti in ultima zi. In aceasta zi contul va este deblocat temporar, banca avand prioritate, depuneti banii in liniste, dupa care intra din nou poprirea in vigoare. Ultima zi este intangibila.

Alte discuții în legătură

Credit ipotecar nicoloff nicoloff BUNA ZIUA,NU STIU CUM SA PROCEDEZ CU CREDITUL MEU IPOTECAR LA BCR. AM TOT FOST LA BANCA SA GASESC O MODALITATE DE AMI SCADEA RATA CARE ERA DE 550 DE EURO PE ... (vezi toată discuția)
Poprire FYSHER44 FYSHER44 IN URMA UNUI CREDIT NEACHITAT LA TIMP DIN MOTIVE PERSONALE, MI S-A INFINTAT POPRIRE PRINTR-UN TITTLU EXECUTORIU.PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL A ... (vezi toată discuția)
Popire pe salariu Florin rmz Florin rmz Bună ziua am si eu o intrebare la dv.eu am contestat executarea silită la un credit .si acum ma judec cu ei .si de curînd m-am angajat si imi cere sa imi ... (vezi toată discuția)