avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice concesiune
Discuție deschisă în Achiziţii publice

concesiune

buna seara! spuneti-mi, va rog, unde as putea gasi o lista oficiala in care sa fie mentionate toate spatiile ce pot fi luate spre concesiune de la public pentru privat. exista o asemenea lista? sau ce ar trebui sa caut in cazul in care eu am nevoie de o cladire pe care o vreau de la consiliul local? va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cosmin-Traian Maglas , Consilier juridic 11:32, 28 Iulie 2010
Sa va adresati cu o cerere motivata Consiliului local care va va spune daca cladirea respectiva poate fi concesionata si va hotari in aceasta privinta.
multumesc. asadar sa le dau suficiente motive pentru a fi deacord cu propunerea mea?
SFARTZ ANDREEA a scris:

multumesc. asadar sa le dau suficiente motive pentru a fi deacord cu propunerea mea?

Nu au nevoie in mod neaparat de motive. Important ar fi sa le scrieti ce activitate doriti sa desfasurati.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
Cosmin-Traian Maglas, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical trecut in domeniul public al comunei prin hcl calinescu calinescu DACA ESTE LEGALA O HOTARARE A CONSILIULUI LOCAL PRIN CARE CABINETUL MEDICAL AL UNEI COMUNE ESTE TRECUT IN DOMENIUL PUBLIC AL COMUNEI DESI PORTIVIT Hotarârii ... (vezi toată discuția)
Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren privat al primariei beatrice cucu beatrice cucu Buna ziua Am o intrebare la care nu am gasit raspuns in legea concesiunii, terenul pe care doresc sa-l concesionez trebuie sa fie liber de sarcini - ... (vezi toată discuția)