avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizatie de constructie casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizatie de constructie casa

Va salut pe toti,am o nelamurire vreu sa construesc o casa in Arad am toate actele necesare si lipseste o chitanta care se numeste PUZ SAU CAM ASA CEVA,NU REUSESC NICICUM SA O OBTIN,AJUTATIMA SA STIU DE NUNDE SE OBTINE SI CE COMPORTA??#-o
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 22:44, 27 Iulie 2010
Luati legatura cu proiectantul care va poate ajuta cu un plan urbanistic zonal si care ulterior va fi supus dezbaterii publice de catre autoritatea care va emite autorizatia de construire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut , o vaga nelamuriere despre planul de urbanism zonal "puz" dany_maris dany_maris Va salut ,problema este respigerea dosrului in nenumarate randuri de catre prinaria din arad sub pretextul ca nu exista un puz .pt zona in care doresc ca ... (vezi toată discuția)
Extravilan - intravilan construibil - necesitatea schimbarii destinatiei terenului bodo9001 bodo9001 As dori sa stiu ce demersuri sunt necesare pentru a obtine autorizatia de construire pe un teren intravilan arabil. Mai este necesara schimbarea destinatiei ... (vezi toată discuția)
Latimea deschiderii obligatorie aaa123 aaa123 vreau sa cumpar un teren de 1000 mp dintr-o parcela de 2000 mp. acest teren are o deschidere de 9 m.(toata parcela are 18 m). la aceasta deschidere este cam ... (vezi toată discuția)