avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functionar public

este posibil ca la o primarie sa se promoveze o persoana incadrata ca personal contractual pe perioada nedeterminata in functionar public, din moment ce legea 69/2010 interzice promovarea care are ca urmare cresterea salariului pana la sfarsitul anului?
se poate nu este neaparat sa creasca si salariul
multumesc pentru raspuns.
Sa fim seriosi, nu se poate promova din contractual in functionar public!! Se poate eventual transforma postul in functie publica, conform legii 188/1999 si da, poate scadea salariul. Transformarea se face pe gradul profesional corespunzator vechimii in specialitatea studiilor (1 an asistent, 5 ani principal, 9 ani superior), eventual pe treapta 1 de salarizare (daca acest salariu este mai mic decat avea ca si contractual, asta e#-o)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in functie publica denisapetruta denisapetruta lucrez intr-o institutie publica de 5 ani de zile ca personal contractual pe perioada determinata. de la 1 septembrie 2010 sunt numita functionar public. care ... (vezi toată discuția)
Transformare post flory1970 flory1970 Buna ziua.(nu stiu daca imi va raspunde cineva dar eu incerc) Din 1987 am lucrat cu carte de munca ca muncitor brutar ,(liceul l-am terminat in anul 1989) ... (vezi toată discuția)
Contractual sau functionar balta dumitru balta dumitru Buna ziua! Lucrez de multi ani in administratia publica locala, incadrat ca personal contractual (sofer). Acum imi finalizez studiile superioare (drept ... (vezi toată discuția)