avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare in functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare in functie publica

lucrez intr-o institutie publica de 5 ani de zile ca personal contractual pe perioada determinata. de la 1 septembrie 2010 sunt numita functionar public. care este treapta de salarizare legala pe care trebuie sa fiu trecuta tinand cont ca am deja vechime 5 ani?
multumesc
Cel mai recent răspuns: cetateanuly , utilizator 12:01, 1 Noiembrie 2010
veţi fi numită asistent, treapta 3 de salarizare
Gradul profesional imediat superior celui de debutant se aplica doar la promovarea in clasa, nu si la transformarea postului conform art. 111 din legea 188/1999. Daca cei 5 ani au fost toti in specialitatea aceluiasi tip de studii, veti fi numita in gradul profesional principal, treapta de salarizare stabilindu-se astfel incat sa asigure un salariu cel putin egal cu cel avut ca si personal contractual.
va multumesc mult pentru raspuns. exact asa s-a si intamplat!!!=D>
Si totusi a primit cineva aviz negativ de la ANFP in cazul promovarii in clasa ca urmare a absolvirii de studii superioare!?
Da se primeste si aviz negativ in astfel de situatii chiar daca ai sustinut examen cu nota de trecere si chiar daca ai hotarare judecatoreasca
Si te mai cheama si in judecata ANFP-ul ca sa-ti anuleze concursul
Toate astea se pot intampla cand sefii tai nu vor sa promovezi!!!!!!! chiar daca ai dreptul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din referent iii in consilier i ? Darie Tudor Darie Tudor M-am numit secretar in doua comisii de examen pentru promovare in clasa.:P Primul examen a avut loc in 6.09. a.c., si a avut, ca obiect promovarea din ... (vezi toată discuția)
Incadrare salariala mela2008 mela2008 Buna ziua. Ma numesc Mihaela S. si lucrez intr-o institutie publica (administratie publica locala - municipiu) incadrata ca functionar public ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)