avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Care este \"traseul\" notificarii/dosarului depus pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Care este "traseul" notificarii/dosarului depus pe legea 10/2001?

Buna ziua,
Am o nelamurire, pe care va rog sa ma ajutati sa o clarific.

In baza legii 10/2001 am notificat prin executor judecatoresc atit Primaria Comunala C. cit si Prefectura PH pentru a obtine despagubiri pentru un imobil total demolat in anii 1960 (imobil aflat in centrul comunei C). Terenul (imobilului) mi s-a retrocedat pe legile funciare.

In luna Aprilie anul curent, Primaria Comunala m-a cerut sa completez dosarul cu declaratia notariala a 2 martori. Am aceasta declaratie (am obtinut-o in Mai anul curent).

Dosarul meu, pe care-l completez cu Declaratia notaliala a martorilor se afla (desigur) la Primaria comunala C.
Prefectua PH mi-a confirmat ca, in urma modificarilor legislative, Primaria comunala C. este competenta sa solutioneze dosarul.

Intrebare: Care este traseul notificarii/dosarului ?

Dupa ce depun acesta declaratie de martori, consider dosarul complet si inchis astfel incit sa-mi fie emisa SOLUTIA.

Primaria comunala C va emite o Decizie catre mine; apoi dosarul merge la Prefectura, apoi ajunge la ANPH (Bucureşti) ?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Balaurul , utilizator 21:44, 17 Septembrie 2011
da, asa trebuie procedat..numai ca primaria nu emite o decizie ci o adresa de informare prin care va anunta ce sa dispus in dosarul dvs
Si care este momentul, cine emite decizia finala care, eventual, aş putea s-o atac în Instanţă?
Am primit Dispoztia Primarului (comunei C) de acordare de despagubiri pentru imobilul total demolat iar acum dosarul Notificarii (pe LG.10/2001) se află la Prefectură pentru avizul de legalitate.
În cît timp se elibereaza acest aviz al Prefecturii?
Care va fi urmatoarea etapă de solutionare a dosarului/notificarii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retrocedare - legea 10/2001 Mireille22 Mireille22 Daca un reprezentant al primariei Constanta nu emite un document referitor la legea 10 / 2001 ( retrocedare) dupa ce in urma cu 7 luni a primit aceasta cerere ... (vezi toată discuția)
Lg. 10/2001 B.Ramona B.Ramona Defuncta A.A. a formulat notificare in baza legii 10/2001 adresata Prefecturii jud. B. prin care solicita despagubiri banesti pentru un imobil preluat abuziv, ... (vezi toată discuția)
Acordare despagubiri conform legii 10/2001 dorogr dorogr Buna seara. Am inteles ca daca am o hotarare judecatoreasca drfinitiva si irevicabila in favoarea mea (referitor la legra 10/2001), ar exista posibilitatea ca ... (vezi toată discuția)