avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retinerea impozitului pe bonuri de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retinerea impozitului pe bonuri de masa

Problema: Sunt angajat la o firma, avand salariul net negociat in Euro si stabilit prin act aditional la Contractul Individual.
Acelasi act aditional specifica faptul ca mi se vor da, pe langa salariul net in cuantumul de X Euro, si bonuri de masa.
Intrebare: In baza introducerii impozitului pe bonurile de masa de 16%, poate firma (legal) sa-mi ia acest impozit din salariul net negociat (obtinand astfel un salariu net mai mic), fara a se semna un alt act aditional?

Alte discuții în legătură

Firma imi scade bonurile de masa din salariu Raisa_Pandrea Raisa_Pandrea M-am angajat de doua saptamani la o companie. Initial m-au anuntat ca am un anumit salariu, si asa mic. Acum, dupa doua saptamani, ma anunta ca bonurile de ... (vezi toată discuția)
Salariu gresit in actul aditional dumitruanghel dumitruanghel Buna ziua, Luna trecuta angajatorul mi-a dat sa semnez un act aditional pentru marirea de salariu. Contabilul care intocmit actul aditional a pun un salariu ... (vezi toată discuția)
Bonuri de masa-tichete-impozit-alte drepturi ContSters109653 ContSters109653 Cum se vor impozita bonurile de masa Culegere Completa de Formulare si Declaratii Fiscale 160 de formulare, declaratii si documente necesare in ... (vezi toată discuția)