avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA neplatitoare de TVA, inca neinregistrata la ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA neplatitoare de TVA, inca neinregistrata la Agentia Fiscala

Buna ziua,

Numele meu este Ana si mi-ar prinde bine sa primesc niste lamuriri, va rog. Problema mea este urmatoarea: din data de 04.06.2010 "exist" legal ca si PFA (in domeniul traducerilor), neplatitoare de TVA. Problema este ca, la cateva zile dupa aceasta data am plecat din tara si am revenit de curand, fara sa fi stiut din pacate ca trebuia sa ajung la Administratia Financiara in raza careia am domiciliul pt. a ma inregistra. Mentionez ca in toata aceasta perioada nu am functionat absolut deloc ca si traducator. Intrebarea mea este: ce mai pot face acum, la aproape 2 luni de la data atestarii mele ca si PFA, pt. a nu intra sub incidenta legii?

Un raspuns din partea dvs m-ar ajuta enorm...
Multumesc frumos,
Ana
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:27, 28 Iulie 2010
Mergeti la Administratia Finantelor Publice pentru inregistrare. Si, asa, trebuie sa depuneti declaratia 220 privind veniturile estimate in baza careia fiscul va emite decizia de impunere.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
George David, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa neinregistrat inca la administratia financiara tokiyo tokiyo Buna ziua, Numele meu este Ana si mi-ar prinde bine de niste lamuriri, va rog. Problema mea este urmatoarea: din data de 04.06.2010 \"exist\" legal ca si ... (vezi toată discuția)
Autorizatie traducator- impozit cristhalia85 cristhalia85 Buna, am primit de curand autorizatia de traducator si as dori sa stiu daca dupa ce o inregistrez la tribunal si nu am venituri trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Traducãtor autorizat - care este cea mai buna forma de organizare? pfa? cristinacdt cristinacdt Buna tuturor, Sunt Trad autorizat de MJ. Vreau sa infiintez o firma pt ca am un contract cu o alta firma din afara pt prestari serv de traduceri si trebuie ... (vezi toată discuția)