avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional

Pe ce perioada se poate prelungii, printr-un act aditional ,un contract de inchiriere ,care a fost incheiat pe o perioada determinata. Doar pe maxim jumatatea perioadei pe care a fost incheiat contractul ? Va multumesc pentru ajutor !
Cel mai recent răspuns: Costel DRAGOMIR , Avocat 12:59, 28 Iulie 2010
nu exista un termen expres prevazut de lege ... durata contractului se prelungeste prin act aditional de comun acord de catre partile contractante...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract perioada determinata InnaB InnaB Buna ziua ! Ma aflu in urmatoarea situatie: - contract de munca 90 zile perioada de proba - prelungire, in ultima zi a perioadei de proba, cu contract ... (vezi toată discuția)
Contract de munca perioada determinata - prelungire noiembriesm noiembriesm Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa fac pentru prelungirea CIM perioada determinata. Eu as prefera sa fac un act aditional pentru prelungire, dar am vazut ... (vezi toată discuția)
Contract pe perioada determinata prelungit inainte de expirare pop berta pop berta Buna ziua, avem un angajat pe perioada determinta pina in 15.11.2011 si pentru obtinerea unei autorizari pe 2 ani e nevoie de prelungirea contratului pe 2 ani. ... (vezi toată discuția)