avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... transfer
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

transfer

se poate transfera un salariat de pe un post pe altul in aceeasi institutie? personal contractual
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:55, 28 Iulie 2010
da se poate
Se poate cu intocmirea unui act aditional la contractul individual de munca.
Nu mai exista notiunea de transfer ..ci acea de modificarea a functiei sau a locului de munca...acest lucru se afce prin incheierea unui act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer intern alinamihaelaoprea alinamihaelaoprea care este procedura unui transfer intern in cadrul aceeleasi institutii? cine imi semneaza plecarea? sefa? daca ea nu va fi de acord inseamna ca nu pot pleca ... (vezi toată discuția)
Abuz in serviciu sau nu ! loara123 loara123 Dupa ce timp de 2 ani m-am judecat cu institutia statului in care lucrez, am castigat definitiv procesul si am fost repus pe functia pe care o am avut-o 7 ani ... (vezi toată discuția)
Este posibil, în cazul unui asistent medical , angajat intr-o ... Avatavului E Avatavului E Este posibil, în cazul unui asistent medical , angajat intr-o unitate spitalicească, si care are o vechime de 30 de ani, transferul între doua compartimente ... (vezi toată discuția)