avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Politia si primaria ne ignora sesizarile
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Politia si primaria ne ignora sesizarile

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Locuiesc intr-un imobil cu spatiu comercial la parter. De cateva luni, proprietarul spatiului a inchiriat spatiul de la parter unei societati care a deschis un bar. Desi nu a primit nici o semnatura de acord din partea celor din asociatia de proprietari, barul respectiv a obtinut autorizatie de functionare de la 7 la 23. Inca de la deschidere, barul si-a depasit cu mult programul de functionare. Am facut sesizari scrise la primarie si politie, precum si sesizari la serviciul 112. De fiecare data, la fata locului s-a deplasat un echipaj al politiei, insa acestia nu au intreprins nimic; mai mult, un politist m-a amendat pentru falsa alertare a autoritatilor, desi in bar se aflau clienti dupa 4 ore de la ora inchiderii (proces verbal pe care l-am contestat in instanta).
Avand in vedere faptele descrise mai sus, este clar ca administratorii barului au ceva prieteni printre "oamenii legii". Va rog sa imi spuneti cum pot proceda daca politia si primaria imi ignora sesizarile si reclamatiile.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:27, 3 August 2010
incercati sa depuneti plangere la parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiu comercial cu ''probleme'' ContSters205349 ContSters205349 nu de mult mi-am deschis un bar-club...intr-un spatiu comercial de cand e lumea :)) care e situat la parterul unu bloc...am probleme cu vecina care locuieste ... (vezi toată discuția)
Bar la parterul blocului robertalin86 robertalin86 As dori sa va adresez o intrebare deoarece la parterul blocului meu a aparut peste noapte un bar fara ca locatarii din bloc sa fie măcar întrebaţi daca ... (vezi toată discuția)
Rog raspuns urgent rhr rhr Primaria satului unde locuiesc a aprobat cererea unui vecin de apartament de a transforma spatiul de locuit in spatiu comercial.Vecinul meu a declarat ca are ... (vezi toată discuția)