in timpul casatoriei am cumparat un atelier construit prin anii 50.
am divortat acum patru ani si cam la un an dupa divort acoperisul atelierului a cedat si s-a prabusit. pentru a nu lasa sa se degradeze imobilul , am turnat o placa de beton in loc de tavan si apoi in decurs de doi ani am construit si un acoperis.Mentionez ca toata investitia am suportat-o de unul singur , dupa divort , iar , fosta sotie nu s-a interesat absolut de loc de soarta imobilului si nici nu a contribuit cu nimic la intretinerea lui.
La momentul de fata fiind in curs de desfasurare procesul de partaj in care se va partaja si imobilul in discutie ce actiune as putea initia pentru a putea cere fostei sotii sa plateasca o parte din investitia facuta de mine si fara de care imobilul cu siguranta s-ar fi distrus si care ar fi temeiul legal?
in actualul proces de partaj nu am facut o cerere in sensul de a-mi recupera investitia.
As putea cere conexarea cauzelor?
va multumesc
Ar fi trebuit sa introduceti o cerere reconventionala odata cu intampinarea( daca dvs. sunteti paratul).Era de asemenea util sa va impuneti obiectivele expertizei( daca s-a cerut) pe acest drept de creanta.