avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... M-au trecut cu 2 persoane la intretinere, desi eu sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

M-au trecut cu 2 persoane la intretinere, desi eu sunt una !!!

Buna ziua,

A o problema mare cu asociatia de proprietari care m-a trecut 2 persoane la intretinere luna trecuta in loc de una, desi toti vecinii mei de la etaj stiu ca locuiesc singura si au depus si cerere. Cu toate astea, sunt trecuta 2 persoane si m-au trecut cu intretinere dubla! Eu nu vreau sa platesc pana nu recalculeaza suma, am facut si cerere pt. aceasta problema.
Luna asta m-au trecut o persoana, dar nu mi-au recalculat suma, trecandu-ma cu o restanta (adica suma pt. a doua persoana de luna trecuta) pe care eu nu trebuie s-o platesc !!!

Chiar daca am discutat civilizat, mi-au promis ca se rezolva, dar ei ma trec in continuare cu restanta , in loc sa-mi scada restanta !!!!
Unde pot sa fac plangere ?
Cum se rezolva acest abuz nedrept?

Multumesc,
mihaela
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 13:25, 5 August 2010
Adresati-va instantei de judecata cu actiune civila in constatare.Sau,mai simplu nu platiti suma ceruta ,lasati-l pe administrator sa va dea in judecata si in fata instantei aratati starea de fapt,dovedita cu martori.
Discutati cu administratorul si mai ales cu presedintele si sugerati-le sa va treaca luna urmatoare cu zero pesoane si-ati rezolvat problema. Asa e mai usor pentru toata lumea, nu se mai recalculeaza, storneaza sau reclama undeva.
Pai am vorbit direct cu presedinta blocului, a spus ca se rezolva, iar acum m-a trecut cu restanta pe care eu nu trebuie s-o platesc.(adica am de plata luna aceasta in loc de 150 ron, 350 ron).
Nu pot intelege cum pentru 1 persoana costul intretinerii este 150 lei, iar pentru 2 persoane costul este 350...
Sfatul primit de la @adriantot este cel mai bun dintre cele primite pana acum. Cei care au gresit vor face rectificarile necesare, dar chiar nu pricep ce este cu aceste costuri de persoana, cand in mod normal acestea nu trebuie sa fie mai mai de 10-15-20 lei/pers. Poate ne lamuriti.
Daca nu s-au tinut de cuvant cu recalcularea, adresati-va biroului Asociatiei de proprietari din cadrul Primariei, vor percuta la solicitarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chitanta cu plata pe noiembrie 2009 si totusi restantieri....?? lumyclau lumyclau Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea situatie: Pe 30 decembrie sotul meu a fost la Asociatia de proprietari sa plateasca intretinerea pe ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere Shaiya Shaiya Am fost data in judecata de Asociatia de proprietari pentru neplata intretinerii. Pentru ca am copilas mic nu m-am putut prezenta la proces si acesta s-a ... (vezi toată discuția)
Sunt trecuta in mod abuziv cu mai multe persoane la intretinere silviaenculescu silviaenculescu cand prietenul meu s-a mutat de la mine in luna august 2014 eu am depus o cerere pentru a fi trecuta o singura persoana la intretinere, dar s-a hotarat de ... (vezi toată discuția)