avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Emis facturi pe PF inchis.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Emis facturi pe PF inchis.

Am emis facturi ( acticv de servicii) dupa ce PF a fost inchis din oficiu de Camera de comert urmare a OUG 44/2008, ca urmare a neexprimarii optiunii pentru preschimbarea firmei ca si PFA.
Care este calea de rezolvare legala pentru facturile emise in necunostinta de cauza dupa data inchiderii firmei?
Puteti sa faceti vreo referire la cazuri exemplificative?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 13:14, 10 August 2010
Normele de aplicare a Codului fiscal, prevde: pct. 36. În venitul brut se includ toate veniturile în bani şi în natură, cum sunt: venituri din vânzarea de produse şi de mărfuri, venituri din prestarea de servicii şi executarea de lucrări, venituri din vânzarea sau închirierea bunurilor din patrimoniul afacerii şi orice alte venituri obţinute din exercitarea activităţii, precum şi veniturile din dobânzile primite de la bănci pentru disponibilităţile băneşti aferente afacerii, din alte activităţi adiacente şi altele asemenea. În venitul brut se includ şi veniturile încasate ulterior încetării activităţii independente, pe baza facturilor emise şi neîncasate până la încetarea activităţii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cabinet medical vinde un imobil ionescucarmen ionescucarmen Buna Ziua! daca un cabinet medical vinde proprietatea in care isi desfasoara activitatea, ce impozite plateste? multumesc (vezi toată discuția)
Autoturism pfa inregistrat pe persoana fizica andreicostin andreicostin o PFA are un autoturism pe care vrea sa-l inregistreze pe persoana fizica. Care sunt pasii pe care trebuie sa-i faca? ii poare da procura unei alte persoane ... (vezi toată discuția)
Transfer stocuri pendre pendre Am avut un I.F. si pentru ca nu puteam angaja cu contract de munca am radiat I.F.- ul si am infintat o I.I. La registrul comertului am o diferenta de cateva ... (vezi toată discuția)