Buna ziua,in urma divortului de sotia mea,minorul mi-a fost incredintat spre crestere si educare mie.din anul 2009 fosta mea sotie a lucrat ca model de videochat cu contract de colaborare,acum este plecata din tara in Malta.Cum pot face ca pensia alimentara care sa fixat de catre instanta la 50 ron lunar sa fie marita sau cum sa pot da de urma veniturilor ei din activitatea de videochat prestata pana in anul in curs luna iunie si totodata de veniturile ei din Republica Malta?
va multumesc anticipat
Daca nu aveti adresa sediului firmei la care lucreaza fosta sotie pentru a o indica instantei de judecata pentru efectuarea unei adrese si comunicarii veniturilor pe care aceasta le realizeaza si asta in situatia in care este angajata cu forme legale, nu veti putea solicita instantei majorarea pensiei de intretinere(sau stabilire dupa caz)in functie de venitul realizat.
Puteti insa sa solicitati instantei ( in situatia in care pensia de 50 de lei a fost stabilita in functie de venitul minim pe economie) majorarea pensiei de intretinere la venitul minim pe economie actual si veti avea o pensie de 150 lei.
Daca insa pensia de 50 lei a fost stabilita in functie de veniturile paratei la momentul respectiv, solicitati instantei stabilirea unei pensii in functie de venitul minim pe economie.
Pensie alimentara
mareboys
In urma procesului de divort fetita mia fost incredintata mie, iar fostei sotii ia fost stabilita o pensie de intretinere (pe care insa ea nu o mai plateste de ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara
Magda_33
buna seara.sunt divortata de 4 ani.. am o fetita de 12 ani care prin hotarare judecatoreasca fetita este la mine iar tatal este obligat sa plateasca lunar 150 ... (vezi toată discuția)