avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto prea mare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto prea mare

sa ma invete cineva ce sa fac am cumparat o masina din spania din 2005 luna 2 si toate masinile la fel cu a mea sint euro 4 a mea a iesit euro 3 si ma pune sa platesc taxa de poluare 9100 ron si nici nu am de unde sa platesc cum ma sfatuiti sa procedez va multumesc
Cel mai recent răspuns: Elena Anghelescu , Avocat 21:45, 28 Iulie 2010
Incercati o actiune in instanta in contradictoriu cu Serviciul de Inmatriculari prin care solicitati inmatricularea masinii FARA plata taxei de poluare motivat de faptul ca aceasta taxa este una nelegala. Sfatul meu este sa consultati un avocat, nu cred ca e genul de demers care se face de unul singur. Bafta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare marian 74 marian 74 ma luat o masina mi-a zis ca este euro 4 si cind i-am facut rar a iesit euro 3 si taxa este 9100 ron masina este din 2005 si nu am atiti bani sa platesc taxa ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina sympa sympa Buna ziua! Mi-am adus masina personala din Spania in Romania si-acum as vrea sa o inmatriculez in Romania tot pe numele meu.Este un Volkswagen Passat din ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto - nu vreau sa o achit vidoqc vidoqc Am cumparat in 2009 un VW T5 in Germania si l-am inmatriculat pe numele meu acolo. Platesc taxe, impozite si asigurari in Germania. Doresc sa il inmatriculez ... (vezi toată discuția)