avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare

ma luat o masina mi-a zis ca este euro 4 si cind i-am facut rar a iesit euro 3 si taxa este 9100 ron masina este din 2005 si nu am atiti bani sa platesc taxa ce ma sfatuiti sa fac daca contest taxa in tribunal ce motive sa invog va multumesc
Aveti doua variante :
1. Platiti taxa, inmatriculati masina apoi solicitati in instanta restituirea taxei sau,
2. Inmatriculati masina fara plata taxei urmare unui litigiu cu institutia prefectului - serviciul inmatriculari auto.
as plati taxa dar nu am bani atiti si ziceati ceva de litigiu cum se procedeaza
vreau sa iau legatura cu cineva care poatr sa ma ajute si nu stiu cum
Dacă sunteţi din judeţul MS vă pot ajuta la înmatriculare fără plata taxei
sint din bucuresti se poate face ceva sau aveti pe cineva care ma poate ajuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto prea mare marian 74 marian 74 sa ma invete cineva ce sa fac am cumparat o masina din spania din 2005 luna 2 si toate masinile la fel cu a mea sint euro 4 a mea a iesit euro 3 si ma pune sa ... (vezi toată discuția)
Taxa auto raul77 raul77 bubna ziua pentru a inscrie o masina in romania fara a plati taxa auto?? merge asa ceva ca am auzit ca unii au reusit iar altii nu si daca da cu cine pot ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa Pilu Pilu Buna seara, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva. Pana acum am facut cateva actiuni pentru recuperarea taxei auto dar acum trebuie sa fac una pentru ... (vezi toată discuția)