avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... banci care te jupoaie mai rau decat camatarii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

banci care te jupoaie mai rau decat camatarii

am facut o rata in 2004 pe 5 ani in valoare de 11000000 lei vechi pe 5 ani dupa citeva luni mia venit un card cu 20.000000 care iam scos in fiecare luna imi trimitea o factura cit am de plata am platit luna de luna fara nici o intirziere dupa 5 ani si 3 luni mi-a vent ca mai am de plata inca 40.000 ca am platit doar minimul de plata am cerut desfasuratorul si in total am platit 58.000000 cum sa procedez cu astia ca toti vor sa ne jupoaie de vii va multumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 23:25, 28 Iulie 2010
gandurile acestea trebuiau sa va framante inainte sau cel mult la data cand ati semnat contractele de imprumut.
Este dificil sa-ti gestionezi situatia financiara cand cheltui mai mult decat produci.
Intelepciunea este veche pe aceste meleaguri: "intinde-te cat îi plapuma."
Ultima modificare: Miercuri, 28 Iulie 2010
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare poprire stancuelisabeta stancuelisabeta fratele meu a primit acum citeva zile o instintare de poprire la un credit de la CETELEM IFN SA mentionez ca a platit din el aproape 2 ani si jumate creditul ... (vezi toată discuția)
Am luat un telefon in rate pentru un vecin cu promisiunea ca ... remus pur remus pur Am luat un telefon in rate pentru un vecin cu promisiunea ca imi va achita rata luna care se intinde pe doi ani,a trecut un an si mia platit doar 2 rate,iam ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la ... Laurentiu197 Laurentiu197 Bună ziua, am luat acum 3 ani un card de cumpărături de la BRD și după cum mi sa spus de cei de la banca ca trebuie sa depun minim 50 de lei în fiecare ... (vezi toată discuția)