avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am luat un telefon in rate pentru un vecin cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am luat un telefon in rate pentru un vecin cu promisiunea ca ...

Am luat un telefon in rate pentru un vecin cu promisiunea ca imi va achita rata luna care se intinde pe doi ani,a trecut un an si mia platit doar 2 rate,iam cerut telefonul inapoi vazind ca este neserios si sarlatan,mia zis ca la vindut si nu are de unde sa imi dea bani..ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:19, 28 August 2023
Daca detineti dovezi sau martori care sa sustina afirmatiile dv,puteti sa formulati actiune in instanta impotriva persoanei
Anterior demersului in instanta,este de preferat sa il notifcati oficial cu obligatia achitarii sumelor avansate de dv -sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere fiscala la primarie iliechiras iliechiras Am avut o masina daewo nubira, si am vindut-o acu un an jumate , cu contract vinzare-cumparare, la 2 zile am dus dosarul la primarie pentru scoaterea de la ... (vezi toată discuția)
Inselatorie Cotea Ioan Cotea Ioan Daca am fost inselat cu o suma de banii ce trebuie sa facc ca sant mintit de 2 luni ca mi restituie si nui mai pot lua inapoi cu toate cal am inregistrat si am ... (vezi toată discuția)
Certificatul de atestare fiscala SorinAndreias SorinAndreias Bună ziua! Speța pe scurt: Pe data de 26.06, am incheiat un contract de vânzare-cumpărare cu o persoană fizică, având ca obiect un ... (vezi toată discuția)