avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselatorie

Daca am fost inselat cu o suma de banii ce trebuie sa facc ca sant mintit de 2 luni ca mi restituie si nui mai pot lua inapoi cu toate cal am inregistrat si am chitantele care iam trimis suma de ,800 euro
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:14, 12 Septembrie 2018
Aveti incheiat contract de imprumut ?
Aveti document in care beneficiarul imprumutului sa isi fi asumat termen restituire suma ?
In chitante este consemnat ce reprezinta suma pentru ce este avansata ?
Notificati oficial beneficiarul impruumutului cu obligatia restituirii imprumutului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor afernte solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut neonorat gsilp gsilp BUna ziua, Ma intrebam daca m-ati putea indruma in ce demersuri as putea urma pentru a putea recupera o suma de bani imprumutata in anul 2009 catre o ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie MisterDanny MisterDanny Bună ziua! Întâmpin următoarea situație : De aproape 4 luni stau în chirie. Din momentul ce a venit iarna, a început sa apară ușor ușor mucegaiul ... (vezi toată discuția)