avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Contract de imprumut neonorat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Contract de imprumut neonorat

BUna ziua,

Ma intrebam daca m-ati putea indruma in ce demersuri as putea urma pentru a putea recupera o suma de bani imprumutata in anul 2009 catre o persoana care a uitat sa restitue imprumutul. Am incheiat la acea data un contract de imprumut la notar intre mine si persoana respectiva scadent in 12 luni de la data incheierii. Dupa data scadentei persoana respectiva imi tot promite ca isi va restitui datoria dar doar atat.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: gsilp , utilizator 15:31, 17 Iulie 2015
Atentie sporita pentru ca a intervenit termenul de prescriptie
Incercati sa notificati oficial beneficiarul sumei cu obligatia restituirii acesteia,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
care este termenul de prescriptie?
cum se poate notifica oficial?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20.000 de euro ... andreea27 andreea27 Buna seara! Supun atenției dvs.urmatoarea situație. Am imprumutat pe cnv cu o suma destul de mare de bani, peste 20000 de euro.Singura dovada a ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati dikutzz007 dikutzz007 buna seara, solicit o indrumare din partea dumneavoastra,am imprumutat pe un amic cu 200 de euro,trebuia sa ii inapoieze dupa 2 luni,in aprilie se fac 2 ... (vezi toată discuția)
Noul termen de prescriptie in urma unui act aditional ion minca ion minca Am un contract de imprumut cu o persoana incheiat in mai 2010 pe 6 luni. Deoarece termenul de restituire si cel de prescriptie de 3 ani expira in noiembrie ... (vezi toată discuția)