avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere fiscala la primarie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere fiscala la primarie

Am avut o masina daewo nubira, si am vindut-o acu un an jumate , cu contract vinzare-cumparare, la 2 zile am dus dosarul la primarie pentru scoaterea de la impozit, mia spus ca anul in curs sa platesc eu impozit, ok, am platit, dupa un an imi spune ca trebuie sa platesc impozit pe nubira,, ca cumparatorul nu a declarat-o la primarie la el si io trebuie sa platesc in continuare, Va rog ajutati-ma, spunetim ce sa fac sa o radiez de la impozit, stima
Ultima modificare: Joi, 8 Februarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:00, 5 Ianuarie 2018
Contactati proprietarul vehiculului sa finalizeze procedura de inmatriculare vehicul-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Este de preferat sa il notificati oficial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunere auto taxe si impozite dancluj dancluj In 19.01.2015 s-a vindut un autoturism VW de catre proprietar(din jud.Prahova),masina a fost scoasa de la primarie(banuiesc ca pe baza contractului de ... (vezi toată discuția)
Cum rezolv in cazul amenzii trecere pod iar masina am vandut-o jean59 jean59 In anul 2015 am vandut autoturismul cu contract de vanzare cumparare .L-am predat la primarie am fost scos din evidenta dar acum in anul 2017 m-am trezit cu un ... (vezi toată discuția)
Radiere auto SiDaniela SiDaniela Am vîndut masina vecinului si trebuia să facem actele dar sa ivit o problemă și am plecat două luni din tară,între timp el a vîndut masina ,nu am ... (vezi toată discuția)