avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere auto

Am vîndut masina vecinului si trebuia să facem actele dar sa ivit o problemă și am plecat două luni din tară,între timp el a vîndut masina ,nu am primit nici bani toți dar primesc mereu amenzi pt rovinietă neplătită. Cum ași putea să radiez mașina dacă am doar cartea mașini în original sau ce este de făcut?
Nu știu unde este mașină.Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:29, 27 Februarie 2018
Initial notificati oficial cumparatorul cu obligatia incheierii documentelor de tranzactionare drept de proprietate asupra vehiculului-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Daca vecinul nu intelege sa parcurga procedura legala,va puteti adresa instantei de judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu vrea sa facem contract de vanzare cumparare sainescualex1997 sainescualex1997 Buna ziua , am facut schimb de masini cu un baiat , el mi-a dat o masina care de fapt el nu avea nici un act de proprietate pe ea , in cele din urma am gasit ... (vezi toată discuția)
Masina " vanduta" fara acte ChristianAndreea ChristianAndreea Buna ziua ! Tatal meu a \"vandut\"masina personala in anul 2013, fara a face acte de vanzare_ cumparare, la momentul respectiv, deoarece domnul care a cumparat ... (vezi toată discuția)
Radiere masina fara acte NICO07 NICO07 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru urmatoarea situatie. Acum 4 ani am cumparat o masina si, la solicitarea vanzatorului, l-am mai lasat o ... (vezi toată discuția)