Buna ziua ! Tatal meu a "vandut"masina personala in anul 2013, fara a face acte de vanzare_ cumparare, la momentul respectiv, deoarece domnul care a cumparat o nu i a inmanat suma intreaga( aflandu se cu varul meu la momentul tranzactiei). Deci fiind " om de incredere". Intreaga perioada 2013-2019 tatal meu nu s a mai intalnit cu domnul in cauza , l a sunat de nenumarate ori sa i inmaneze si diferenta de banuti" nu i a raspuns" . Cu alte cuvinte cartea de identitate a masinii se afla in posesia mea , dar tatal meu a primit o infiintare de poprire de la consiliul local precum nu a platit impozitul masinii respective din 2013-2019.,si 3 amenzi 2013,2014,2015 luate pe masina( viteza, rovinieta). Am vorbit cu domnul in cauza acum 2 zile a spus ca ma v a suna d-lui intr o ora , dar cand am incercat eu sa l sun cam dupa 2 ore nu a raspun , dupa care mi a blocat apelurile. Ce pot face sa recuperez suma sa radiez masina.
Va multumesc!
Atat timp cat vehiculul nu a parcurs procedura legala de instarinare este intemeiata pretentia primariei pentru impunere impozit auto
Nici proprietarul tatal dv daca nu a incheiat documente tranzactionare vehicul nu are justificare legala pentru neachitare impozit auto
Initial notificati oficial detinatorul vehiculului cu obligatia incheierii formalitatilor tranzactionare drept de proprietate auto-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Vanzare autoturism
costyrzv
Buna ziua, am vandut un autoturism in decembrie 2019, mașina mi a fost plătită partial, urmand sa mi se ofere restul sumei mai tarziu, o suma de bani nu ... (vezi toată discuția)
Radiere auto
SiDaniela
Am vîndut masina vecinului si trebuia să facem actele dar sa ivit o problemă și am plecat două luni din tară,între timp el a vîndut masina ,nu am ... (vezi toată discuția)